Sisteme termoficare - Sisteme complexe de automatizare, Sisteme de automatizare pentru locuinte si cladiri rezidentiale, Sisteme de termoficare, Proceduri de mentenanta pentru utilaje/instalatii, Cazane cu arzatoare pe gaz/CLU, Chiller, Sistem de curenti slabi

acces cont client

Sistemele de termoficare

KT Electronics & Automatics

Sistemele de termoficare ce constau in principal din cateva modalitati de generare a caldurii, o retea extinsa de distributie a caldurii si subcentralele dintre reteaua de distributie si consumator.

Functia de baza este foarte simpla: caldura este generata de surse de caldura si transferata intr-un mediu potrivit cum este apa calda si aburul. Agentul termic este transportat prin conducte la consumatori. Subcentrala intermediara este folosita pentru transferarea caldurii la sistemele de incalzire individuale, de exemplu: sursa originala de incalzire a cladirii (un cazan alimentat cu gaze sau carbune) este substituita de catre subcentrala.

In ciuda principiului simplu de functionare, structura reala si functionarea intregului sistem sunt destul de complexe. Un sistem de termoficare va functiona eficient numai daca toate componentele se sincronizeaza unele cu altele. Diferite surse de caldura trebuie sa livreze caldura ceruta la nivelul cel mai scazut de costuri, 365 de zile pe an.

La termocentralele electrice generarea energiei electrice pe cale termica trebuie si ea avuta in vedere. Nu in ultimul rand, cererea de caldura trebuie sa concorde cu ziua, ora si conditiile de clima pentru a realiza o alimentare cu caldurã cat mai eficienta.

Coordonarea intregului sistem necesita un software competent si un echipament de reglare si control foarte sigur si eficient. Programele de aplicatii software includ predictii si functii de coordonare a energiei, acestea avand un rol important pentru eficienta sistemelor.


Echipamentul de comanda si control variaza de la senzori, ventile motorizate, pompe cu debit variabil, pana la sisteme de supraveghere si echipamente de comunicatii. O gama variata de produse este integrata intr-un singur sistem, in care componentele pentru cladiri si locuinte sunt in interactiune cu echipamentul industrial.

 

In calitate de integrator si furnizor de solutii, firma noastra va ofera:

- gama completa a acestor echipamente;
- documentatia si experienta necesara pentru un domeniu larg de aplicatii;
- proiectarea si implementarea de sisteme complete de automatizare;