Sisteme automatizare - Sisteme complexe de automatizare, Sisteme de automatizare pentru locuinte si cladiri rezidentiale, Sisteme de termoficare, Proceduri de mentenanta pentru utilaje/instalatii, Cazane cu arzatoare pe gaz/CLU, Chiller, Sistem de curenti slabi

acces cont client

Sistemele de automatizare

pentru locuinte si cladiri rezidentiale

Avand peste 100 de ani vechime, firma Honeywell a fost infiintata in S.U.A, Minneapolis, Minnnesota. Astazi, concernul Honeywell este o organizatie care ofera mii de produse si servicii in lumea intreaga. Webster’s Dictionary descrie conceptul de “automat” ca fiind independent de observarea, efortul si decizia omului. De peste 100 ani Honeywell a jucat un rol important in dezvoltarea, productia si promovarea pe piata a automatizarilor de orice tip, nelimitandu-se la celebrul termostat T-86. Dintre numeroasele domenii unde Honeywell ofera produse, servicii sau solutii tehnice la cheie, ne vom opri asupra celor care se afla intr-o stransa legatura cu firma noastra.

Numele de Siemens nu necesita alte prezentari. Pentru orice european, Siemens semnifica garantia unei calitati germane de necontestat. Prezent pe piata din Romania cu o echipa de peste 5000 de angajati, avand o cifra anuala de sute de milioane de euro, Siemens are un Value Added Partner de baza in ceea ce priveste sistemele de automatizare si BMS: KT Electronics & Automatics.

Cunoscut mai mult ca furnizor de echipamente electrice (joasa, medie tensiune), prin achizitia companiei TAC Suedia acum cativa ani, Schneider a patruns pe piata de automatizari in forta la nivel european si mondial, cucerind procente semnificative piete pe care alte mari companii le dominau de ani de zile (Germania si Polonia sunt exemplele cele mai clare). Astazi divizia Schneider detine o cota importanta din piata romaneasca de automatizari si BMS.

Astfel, va stam la dispozitie cu:

- sisteme de automatizare pentru locuinte si cladiri rezidentiale
- sisteme de automatizare pentru HVAC
- sisteme de “Building Management”
- automatizari pentru sisteme de termoficare
- automatizari pentru centrale termice

Sistemele de automatizare pentru locuinte si cladiri rezidentiale pornesc de la un simplu termostat de camera sau termostatul de calorifer pana la solutii de automatizare pentru minicentrale termice sau sisteme de aer conditionat, cu posibilitati de programare de la distanta, control pe fiecare incapere a regimului de temperatura, etc.