Sisteme detectie incendiu efractie control acces voce date - Sisteme complexe de automatizare, Sisteme de automatizare pentru locuinte si cladiri rezidentiale, Sisteme de termoficare, Proceduri de mentenanta pentru utilaje/instalatii, Cazane cu arzatoare pe gaz/CLU, Chiller, Sistem de curenti slabi

acces cont client

Sisteme de detectie

incendiu, efractie, control acces, voce-date

In domeniul sistemelor de curenti slabi, firma noastra va sta la dispozitie cu:
- sisteme de alarma la incendiu
- sisteme de alarma la efractie
- sisteme de pontaj si control acces
- sisteme de protectie perimetrala
- sisteme de televiziune cu circuit inchis
- sisteme de voce-date

Sisteme de alarma la efractie: Aceste sisteme protejeaza o anumita arie (una sau mai multe incaperi, un depozit, o arie deschisa, etc.) impotriva efractiei. Un astfel de sistem cuprinde de regula o centrala de alarmare, un sistem de senzori si unul sau mai multe sisteme de avertizare. Centrala de alarmare este un sistem electronic ce analizeaza informatiile furnizate de sistemul de senzori (inclusiv starea de scurtcircuit pe cabluri, taierea cablului, etc.) si declanseaza in consecinta sistemul de avertizare. O astfel de centrala este constituita de obicei din mai multe parti : o unitate centrala, una sau mai multe tastaturi, alte dispozitive de armare/dezarmare, dispozitive de programare, etc.
Centralele utilizate de firma noastra sunt complet programabile de la tastatura sau prin intermediul unui calculator PC (centralele cu comunicator telefonic) si dispun de acumulator intern ce le asigura autonomie in cazul interuperii retelei de alimentare. Este de asemenea disponibila o tastatura ce ofera si facilitati pentru acces control.
Sistemul de senzori cuprinde diverse tipuri de senzori, in functie de aria protejata.
Astfel se pot utiliza:
- senzori pasivi de miscare tip PIR, sensibili la miscarea unui corp cald
- senzori activi de miscare cu microunde, sensibili si la miscarea unui corp oarecare
- senzori compusi PIR/microunde, pentru medii dificile
- senzori de geam spart, sensibili la zgomotul geamului spart
- senzori de deschidere, sensibili la deschiderea unei ferestre, usi, etc.
Sistemul de avertizare cuprinde de obicei una sau, recomandabil, doua sirene de exterior/interior, iar ca sistem de avertizare suplimentar putem oferi in configuratia centralei un comunicator telefonic digital sau vocal.

Sisteme de acces control: Un astfel de sistem este un sistem care controleaza accesul persoanelor intr-o arie protejata. Astfel, persoanele vor avea acces doar in ariile in care este necesara prezenta lor. Cel mai simplu sistem de acces control este un sistem mecanic de inchidere cu tastatura, care va permite accesul doar la formarea codului corect. Sisteme mai complexe includ cititoare de cartele in diverse tehnologii, controller-e de sistem, uneori calculatoare.
In functie de gradul de securitate dorit, mediul de utilizare, etc., se folosesc mai multe tehnologii de codificare a cartelelor:
- cartele magnetice
- cartele barrium-ferrite
- cartele proximity

Sisteme de televiziune cu circuit inchis: sunt sisteme de supraveghere a unor arii sensibile din zona protejata. In principiu, un astfel de sistem este compus din una sau mai multe camere de luat vederi amplasate corespunzator si unul sau mai multe monitoare pentru vizualizarea imaginilor preluate. De asemenea, pentru minimizarea costurilor, posibilitati de observare, personal disponibil, etc. se utilizeaza dipozitive auxiliare - secventiatoare, multiplexoare, amplificatoare de semnal, videorecordere.

Sisteme de protectie perimetrala: sunt sisteme de supraveghere a unor perimetre mari, de obicei in aer liber. Sunt diverse tehnologii utilizate in acest scop, dintre care mentionam :
- sisteme cu bariere cu radiatie infrarosie (similare cu senzorii PIR)
- sisteme cu cabluri ingropate (bazate pe radiatie electromagnetica)
- sisteme cu tuburi sub presiune ingropate( bazate pe diferenta de presiune)
- sisteme cu cabluri speciale pentru garduri (bazate pe radiatie electromagnetica)

In calitate de firma autorizata in domeniu, va oferim:
- gama completa a acestor echipamente;
- documentatia si experienta necesara pentru orice aplicatie;
- proiectarea, instalarea, punerea in functiune a acestor sisteme;