sisteme de automatizare, sisteme de distributie a energiei electrice, sisteme de detectie incendiu, efractie, control acces, voce-date, mentenanta cladiri complexe

acces cont client

Despre noi

KT Electronics & Automatics

Companie privata creata in 1993, actioneaza in patru directii principale:

Ø sisteme de automatizare

Ø sisteme de distributie a energiei electrice

Ø sisteme de detectie incendiu, efractie, control acces, voce-date

Ø mentenanta cladiri complexe

Din 2002 firma noastra are implementat sistemul calitatii, fapt recunoscut prin certificarea ISO9001.

Din 1994, KT Electronics a functionat ca si Agent Autorizat al firmei Honeywell pentru divizia de Automatizari de cladiri si locuinte, iar din 1998 are statutul de Honeywell Applied Partner for Home & Building Division. Incepind cu anul 2005 firma devine Honeywell Certified Star Partner. Acest statut de parteneriat ne permite sa raspundem tuturor solicitarilor din partea clientilor nostri. Astfel putem raspunde oricarei solicitari, de la simpla automatizare pentru controlul temperaturii apei unui boiler pina la sisteme integrate de control pentru cladiri complexe, sisteme de Building Management, integrari de sisteme de securitate si acces control, integrarea in structurile de Building Management a echipamentelor tehnologice furnizate de fabricanti consacrati de sisteme HVAC (Heating, Ventilation & Air Conditioning).

Din 2002, KT Electronics a inceput colaborarea cu firma Emerson Process Management pe partea de automatizari industriale. Activam atit pe partea de executie tablouri de automatizare, cit si pe partea de configurari si puneri in functiune a sistemelor DeltaV.

Incepand cu anul 2004, KT Electronics a devenit un integrator de referinta pe piata romaneasca, adaugand la portofoliul existent relatii de parteneriat si colaborare cu majoritatea marilor reprezentanti in domeniu (Sauter, Schneider, Siemens), la ora actuala putand oferi solutii complexe utilizand sisteme si echipamente care acopera toate cerintele clientilor.

Pentru sistemele de distributie a energiei electrice de joasa tensiune, firma noastra utilizeaza echipamente produse de firmele Moeller (Germania), Schneider (Franta). Echipamentele utilizate acopera practic toata gama de produse necesare distributiei de joasa tensiune, de la simple sigurante automate, pana la startere complexe de motoare, soft-startere, invertoare, intreruptoare automate cu mare putere de rupere, etc. Din acelasi an, 1994, activam ca fabricant de panouri si dulapuri electrice de forta si automatizare. Pentru a oferi o solutie de cea mai buna calitate clientilor nostri, pentru partea de panouri si dulapuri electrice, folosim in panouri fabricate de firma RITTAL (Austria) sau Schneider (Franta). Utilizand gama de produse oferite de acesti furnizori, rezulta practic o multitudine de solutii. Produsele Rittal si Schneider ofera avantaje clare utilizatorilor, avand in vedere calitatea, diversitatea si performantele acestora.